Hondenvrienden.nl
Inloggen
U bent hier: home > Divers

 • Een puppy uitzoeken

  Een puppy uitzoeken

  Een puppy uitzoeken
  Een hond uitzoeken, vaak een intuïtieve keuze die grote gevolgen kan hebben! De bedoeling is toch dat u er jarenlang een maatje aan heeft. Allereerst moet u bedenken of u wel een hond kunt nemen? Heeft u wel voordoende tijd voor een hond? Bedenk dat een hond er ook uitmoet, als het regent. Wel eens op uw tapijt kan spugen en zowel lichamelijk als geestelijk bezig gehouden moet worden! Heeft u voldoende geld voor een hond? Denk daarbij niet alleen aan de...

  Lees meer »


 • Zijn er ook regels?

  Zijn er ook regels?

  De Regels

  Op het veld is het altijd gezellig en er heerst een prettige, ontspannen sfeer. Humor is tijdens en na de lessen erg belangrijk! Toch zijn er ook een aantal regels om dit zo te houden:

  • Uiteraard worden honden (en cursisten) niet geslagen of geschopt!
  • Honden zijn welkom vanaf 8 maanden.
  • De hond dient geënt te zijn voor deelgenomen mag worden aan de cursus. Dit ter bescherming tegen ziektes.
  • De minimumleeftijd...

   Lees meer »


 • Privacybeleid hondenvrienden.nl

  Privacybeleid hondenvrienden.nl

  Deze verklaring beantwoordt vragen over het hondenvrienden.nl

  privacy beleid.
  hondenvrienden.nl streeft ernaar het vertrouwen van haar gebruikers te winnen en niet te misbruiken. Omdat hondenvrienden.nl aan wil tonen dat dit voor ons van groot belang is, is deze verklaring opgesteld naar haar gebruikers en samenwerkingspartners toe. Via internet kunt u in contact komen met mensen over de hele wereld. Het bestellen van diensten en producten en het ontvangen van informatie die naar...

  Lees meer »


 • Tarieven

  Tarieven

  Prijzen vermeldingen op hondenvrienden.nl
  Het is mogelijk om uw kennel, bedrijf of vereniging op onze website Hondenvrienden.nl te laten vermelden met vele tienduizenden bezoekers per maand. Daarnaast komt een link op hondenvrienden.nl ook de vindbaarheid van uw eigen website ten goede door de goede rankings in zoekmachines van onze website. Hieronder vind u de tarieven die wij hanteren voor een vermelding.

  Vermelding Fokker / Kennelnaam - 15 euro/jaar    

  Lees meer »


 • Vakantietips

  Vakantietips

  Huisdier mee op vakantie?
  De zomervakantie komt eraan. Steeds vaker mag de hond of kat ook mee. Een vakantie met huisdieren vraagt wel extra voorbereiding. Zijn de papieren in orde, hebben we voldoende voer mee, maar ook: welke ziekten komen er in het land voor en waartegen moet ik mijn hond en kat beschermen? Wie Rakker of Minous meeneemt op vakantie, doet er goed aan om eerst bij de dierenarts te informeren.

  Vervoer
  Wanneer u met de trein...

  Lees meer »


 • Hondennamen

  Hondennamen

  Hondennamen In deze rubriek vindt u alle hondennamen gesorteerd op alfabet.Hondenvrienden.nl heeft deze hondennamen voor u verzameld via het World Wide Web en deze bij elkaar geplaats in deze rubriek.Indien u een hondennaam heeft die hier nog niet voorkomt en u deze wel graag geplaatst wilt zien op deze site, mail dan de hondennaam naar de Webmaster, hij zal deze dan plaatsen als het geschikt is voor deze site.

  Hondennamen met een A
  AARON ABANY ABBA ABBADIN ABBOT ABBY ABDULLAH...

  Lees meer »